Ce facem?

Compania noastră oferă servicii de închiriere a ascensoarelor și platformelor pentru lucru la înălțime. Dacă sunteți interesat de ascensoare de înaltă calitate, care se mențin la un nivel înalt, atunci noi suntem soluția dvs.! ACCESREAL SRL

La baza afacerii noastre se află întotdeauna abordarea atentă de către personalul nostru a fiecărui client. Înțelegând pe deplin domeniile largi de aplicare a acestor echipamente, noi oferim o soluție individuală,  pentru a vă face munca cât mai sigură posibil.

În oferta noastră veți găsi ascensoare cu foarfecă articulate sau telescopice.

Ce reprezentăm?

Se crede că reprezentăm competență, seriozitate, responsabilitate, punctualitate și vastă experiență în închirierea de ascensoare în orașul Chișinău și în toate regiunile Republicii Moldova.

Cum arată flota de echipamente pe care le oferim spre închiriere?

ACCESREAL SRL vă oferă o gamă largă de ascensoare de diferite dimensiuni. Mai mult, calitatea serviciilor noastre de închiriere a platformelor sau ascensoarelor se îmbunătățește constant.

Prin ce vor fi utile ascensoare și platforme pentru lucrul la înălțimi?

ACCESREAL SRL oferă platforme de lucru la înălțime de la 6 metri la 34 metri;

Oferim platforme de închiriat. Mai mult de atât, oferim și asistență specializată în curățarea platformelor de lucru la înălțime.

De asemenea, oferim spre chirie platforme pentru lucrări la înălțime cu electricitate.

Oferim platforme pentru lucrări la instalarea iluminatului stradal la înălțime.

Dacă aveți propria companie și aveți nevoie de ajutor pentru asamblarea și instalarea diverselor postere, bannere, reclame și standuri, atunci vă putem ajuta în acest sens.

De asemenea, vă oferim închirierea de platforme pentru lucrări la înălțime pentru întreținerea și repararea fațadelor.

În plus, dacă locuiți într-o casă privată, atunci prin închirierea de platforme, vă putem ajuta cu instalarea și întreținerea jgheaburilor și a burlanelor.

Oferim o gamă completă de servicii de tăiere a ramurilor copacilor și tot ceea ce este legat de aceasta.

În timpul sărbătorilor de iarnă, vă oferim personal specializat pentru instalarea instalațiilor și dispozitivelor.

De ce să închiriezi?

Motivul pentru care piața de închiriere de platforme și ascensoare s-a dezvoltat atât de mult este că echipamentele date nu sunt folosite des de către clienți. Mai mult, aceste echipamente sunt utile în acele momente și situații în care trebuie să lucrați la înălțime, iar achiziționarea unui astfel de utilaj este prea costisitoare, este dificil de depozitat și manipulat.

Prin urmare, am venit cu o ieșire din situație. Oferim închiriere de echipamente pentru lucrări la înălțime în Chișinău și în regiunile Republicii Moldova.

În plus, echipamentul de lucru la înălțime pe care vi-l oferim este profesional, de cea mai înaltă calitate și se potrivește tuturor nevoilor dumneavoastră.

Cerere online pentru închirierea echipamentelor

  Completați cererea de închiriere a unui ascensor sau a unei platforme pentru lucrări înalte și veți fi contactat de managerul nostru.

  sau sunați-ne la numărul de telefon +373 69 02 88 33

  Contacte

  Adresa: Chișinău, str. Calea Moșilor 15
  Tel : 069028833
  Viber + 373 069028833
  WhatsApp +373 069028833
  E-mail: accesreal.srl@gmail.com