Despre noi

CU CE NE OCUPAM?
Firma noastra se ocupa cu inchirieri nacele si platforme pentru lucru la intaltime . Daca sunteti interesati de nacele ( autoturnuri)de inalta tehnologie, intretinute si manuite ca la carte, noi suntem solutia dumneavoastra! ACCESREAL SRL

CE NE REPREZINTA?
Consideram ca ceea ce ne reprezinta este competenta, seriozitatea, punctualitatea si experienta in domeniul inchirieri nacele or. Chișinău si toate zonele r. Moldova.

Care este parcul de utilaje pe care le oferim spre inchiriere?
Accesreal srl pune la dispozitia dumneavoastra gama completa de nacele de diferite dimensiuni.
Astfel, calitatea serviciilor noastre de inchirieri nacele sau platforme de lucru la inaltime este imbunatatita constant.

La ce va sunt utile nacele de inchiriat sau platforme de lucru la inaltime?

Oferim servicii de inchirieri nacele or. Chișinău si toate zonele r. Moldovei
Va punem la dispozitie platforme de lucru la inaltime de la 6 metri pana la 34 metri;
Oferim servicii de inchirieri nacele si, in plus, ajutor specializat pentru spalare si curatare perete cortina cu platforme de lucru la inaltime.
Va oferim nacele de inchiriat pentru instalatiile electrice aeriene;
Inchiriem platforme de lucru la inaltime pentru bransamente aeriene sau iluminat stradal si pietonal;
Daca aveti o firma si aveti nevoie de montaj si intretinere pentru diverse afise, bannere, reclame sau panouri de afisaj noi suntem solutia. Va oferim nacele de inchiriat si va ajutam cu montajul.
Oferim nacele de inchiriat sau platforme de lucru la inaltime pentru intretinere si reparatii fatade.
De asemenea, daca locuiti intr-o casa la curte, prin serviciu de inchirieri nacele, va putem ajuta si cu montajul si intretinerea jgheaburilor si burlanelor;
Oferim servicii complete pentru defrisari arborilor si conexe.
Oferim suport si personal specializat, in perioada sarbatorilor, cu montajul si intretinerea aranjamentelor si instalatiilor de Craciun.

De ce sa inchiriati?

Motivul pentru care piata de inchirieri nacele s-a dezvoltat este acela ca utilajele precum platformele de lucru la inaltime nu sunt folosite foarte des de catre clienti. Acestea sunt utile in anumite momente si situatii iar achizitionarea unui astfel de utilaj ar fii poate prea costisitoare, greu de depozitat si de manuit. De aceea noi venim cu solutia. Oferim servicii de inchirieri nacele or. Chișinău si in zonele Moldovei si platforme de lucru la inaltime.

De asemenea, echipamentul pe care vi-l putem oferi este unul profesionist, de cea mai buna calitate, si potrivit pentru nevoile dumneavoastra.La baza activitatii noastre veti gasi intotdeauna aproprierea si indrumarea atenta a clientului de catre personalul nostru. Intelegand in totalitate ariile foarte largi de aplicatie oferim solutii personalizate pentru ca lucrarile dvs. sa fie efectuate in maxima siguranta.
In oferta noastra veti gasi platforme de tip foarfeca cu brat articulat sau telescopic, pe autosasiu.

Contacte

Adresa : Chișinău, Alba Iulia 75/9 oficiu 3. 
Tel: 069028833 069213757
Viber +373 069028833
WhatsApp +373 069028833
Email: accesreal.srl@gmail.com

Harta